Een indringend verhaal dat bijblijft

Chake 06 juni 2025
"Als scheuren in de aarde" heeft me diep geraakt. De auteur weet met haar krachtige, beeldende schrijfstijl een meeslepende wereld te creëren. De personages komen tot leven, en hun emoties en strijd voelen oprecht en invoelbaar.
Wat me vooral trof, was de manier waarop ze de chaos en schoonheid van het leven verweeft met de persoonlijke verhalen. Elk hoofdstuk liet me nadenken en bracht nieuwe lagen naar boven.
Dit boek zal me nog lang bijblijven. Een echte aanrader voor wie houdt van diepgaande en meeslepende verhalen.

Meer recensies van Chake