Advertentie

Het boek Chalet 152, geschreven door Anton Valens neemt je mee naar de bijzondere gebeurtenissen op vakantiepark ’t Ezeltje. De combinatie van de schrijfwijze van Anton Valens en de aparte gebeurtenissen maken dat dit boek je iedere bladzijde laat verrassen, wellicht wel verwarren en laat meegenieten van de bijzondere vakantietrip die hoofdpersoon Djoeke maakt!

Djoeke verblijft in Chalet 152, het vakantiehuisje van zijn oom en tante, die door omstandigheden niet in het huisje kunnen wonen. Het chalet staat op een klein vakantiepark: ’t Ezeltje.

Op een dag besluit Djoeke zich in te schrijven om als zich al vrijwilliger nuttig te maken door de lantaarnpalen op het vakantiepark te restaureren. Vol goede moed begint hij aan deze klus. Helaas komt er van het toenemende contact, waarop hij had gehoopt niet meteen iets terecht.
Djoeke blijft met passie het vrijwilligerswerk uitvoeren en leert medebewoners van het vakantiepark kennen, waaronder Audry, een tegenpool van Djoeke met haar excentrieke gedrag.

Djoeke, gefascineerd door de levensstijl Audry, besluit mee te gaan naar de activiteiten die zij organiseert. Hierbij belandt hij bij een healing waarbij bijzondere middelen worden gebruikt die erin resulteren dat de aanwezigen vreemde dingen zien en doen.

Reacties op: Verrassende, verwarrende vakantietrip!

19
Chalet 152 - Anton Valens
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker