Mowgli
Wat een verhaal! Dit boek sleepte me mee vanaf de eerste pagina, ik kon het niet wegleggen.
Op een dag verschijnt in Rain Valley een klein meisje met een wolvenjong op haar arm, ze kan niet praten en er is geen enkele aanwijzing over haar identiteit... Het verhaal stapelt mysterie na mysterie op en je zit in spanning door te lezen tot de ontrafeling.
Het enige wat ik jammer vond is de uitwerking van het verleden van het meisje. De auteur werkt hier heel het boek naartoe en dan wordt het precies snel snel afgehandeld waardoor het niet helemaal geloofwaardig overkomt en je wat op je honger blijft zitten.
Niettemin leef je in het boek heel hard mee met de hoofdpersonages, maar hadden er misschien wat meer pagina's mogen besteed worden aan de andere personages. Kristin Hannah heeft misschien te veel in 1 boek willen steken, maar het hoofdverhaal blijft ontzettend ontroerend.