Een McFadden die me niet kon overtuigen
Bij Freida McFadden is het voor mij altijd erop of eronder… en dit keer was het er helaas onder. Het verhaal kwam maar langzaam op gang en voelde daardoor nogal langdradig aan. Ook de vertelstemmen van het luisterboek droegen niet bepaald bij aan het tempo.
Wat je bij McFadden steevast weet, is dat niet iedereen is wie hij of zij lijkt, waardoor je automatisch met een zeker wantrouwen begint te lezen. Vaak volgt er dan een onverwachte twist, maar in dit geval zag je die van mijlenver aankomen. Bovendien hing het verhaal met haken en ogen aan elkaar door een reeks van toevalligheden, wat het minder realistisch maakte.
Gelukkig heb ik al veel meer sterke boeken van Freida gelezen dan mindere, dus na deze teleurstelling schrijf ik haar zeker niet af!