Nieuwe Freida McFadden!
Gina’s huis is afgebrand en ze kan tijdelijk niet met haar gezin in hun huis blijven. Gelukkig staat het huis van Gina’s vriendin Annie voorlopig leeg en kunnen ze daar intrekken. Wanneer de bel gaat staat er een jonge vrouw voor de deur die zich voorstelt als de huishoudster van Annie, en nu ook van Gina. Huishoudster Mary heeft ook een slaapplaats nodig en trekt bij het gezin in. Maar haar redenen zijn heel anders dan Gina zou kunnen vermoeden.
Haar huishoudster is het eerste boek dat ik van Samantha Hayes heb gelezen, en ik ben meteen fan. Wat mij betreft kan zij de tweede Freida McFadden worden! Spannend, plottwists, interessante personages… ik kon niet stoppen met lezen! Hopelijk gaat de uitgever nog meer boeken vertalen van deze auteur.