De roos van montblanc

ciin leest 28 april 2025
De fantasy kant van Jami Leigh had ik al kennis mee gemaakt, maar de Roos van Montblanc is het eerste feelgoodroman wat ze heeft uitgegeven en ik heb ervan genoten!

Zoals ik ondertussen van de schrijfstijl van Jami gewend ben was ook dit weer een heerlijk vlot verhaal met een uitgebreide schrijfstijl waardoor je echt in het verhaal op kan gaan. Ik waande me echt helemaal in het Spaanse dorpje. Je leert als lezer de personages goed kennen door het verhaal heen, mede ook door het dual-pov waardoor je echt een inkijkje krijgt in de hoofden van Rosalie en Luc.

Zoals een goede feelgoodroman hoort te zijn, kon ik tijdens het verhaal heerlijk wegzwijmelen in de opbloeiende liefde tussen Rosalie en Luc. Natuurlijk gaat niet alles gelijk helemaal goed en dat maakt het fijn menselijk, Leigh weeft wat zwaardere onderwerpen door de luchtige feelgood heen en weet hierdoor echt een prima boek op de plank te zetten! Ik ben in ieder geval heel benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten!

Jami Leigh heel erg bedankt voor het lees-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour!

Meer recensies van ciin leest