Heerlijke novelle

ciin leest 13 januari 2026
Hoewel het een onderdeel is van een serie kan het goed losstaand gelezen worden. Deze novelle van net 200 pagina's is dan ook echt een perfect boek voor als je even wat luchtigs en spicy nodig hebt. Perfecte read voor de fans van Bridgerton.

Gavin en Emilia ontmoeten elkaar als volslagen vreemden in een herberg wanneer de weersomstandigheden niet goed genoeg zijn om door te reizen. Met de gedachte van allebei om het leven even los te laten hebben ze een gezellige avond samen. Niet wetende dat ze elkaar na deze avond toch echt nog meer tegen komen dan ze dachten.

De schrijfstijl van Langston is luchtig en vlot waardoor je door de novelle heen vliegt. En ondanks dat het boek dus best kort is, zit er wel een hoop diepgang in. Je leert veel over het verleden van Emilia en Gavin, zonder dat het teveel wordt. De spice is om te smullen en past perfect bij de momenten.

Ik ben na het lezen van deze ook erg nieuwschierig geworden naar de andere delen dus ik ga ik ook zeker oppakken.

Aprilbooks heel erg bedankt voor het lees-exemplaar om te lezen en recenseren.

Meer recensies van ciin leest