Phantom
Phantom is het nieuwste deel in de Zwarte Dahlia MC serie en deze las heerlijk weg! Om een totaal beeld van alle personages te krijgen is het aan te raden om de voorgaande boeken te lezen, al is hij ook goed te lezen zonder de voorkennis van de andere delen.
Phantom en Ezra hebben beiden al veel meegemaakt in het leven en dat heeft zijn tekenen achter gelaten. En dat is door de prettige schrijfstijl van N. D. Frost ook haast voelbaar. Hierdoor kon ik mij enorm inleven in deze twee mooie personages en het gaf het boek een extra laag.
Door het boek wisselend tussen Phantom en Ezra te laten vertellen krijg je een heel goed beeld van beide personages en de dingen die in hun omgaan. Het is werkelijk geen moment saai in het boek en ik zat een groot gedeelte op het puntje van mijn stoel omdat ik door wilde gaan.
Een prachtige aanvulling op de Zwarte Dahlia serie en zeker een aanrader als je houd van MC-boeken, emotionele diepgang, wraak, liefde en een goed opgezet verhaal.
N. D. Frost heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour en Phantom mocht lezen.