Geweldig mooie trilogie!
Geweldig mooie trilogie!
Ik kende Dinah Jefferies nog niet maar vind deze reeks dochters van de Dordogne zeer goed! Alles zat erin voor mij. Vorig jaar begonnen aan het eerste deel de dochters van de Dordogne en daarna deel 2 het verborgen paleis. Ik vind ze allen prachtig, je kunt ze losstaand lezen maar handig is om de familiegeschiedenis van de 3 zussen een beetje te weten en volgen en die begint in de 2e wereldoorlog in de Dordogne in het eerste deel.. deze gaat verder de wereld over door de verschillende takken van de familie van moeders, tantes en ook kleindochters later in deel 3. Je komt hierdoor in Frankrijk, Engeland, maar ook op Malta en in dit deel in Marokko! Wat een stel moedige vrouwen stuk voor stuk.. generatie op generatie maken ze vanalles mee en zo maak je kennis met deze familie. Aanrader(s) voor lezers van historische romans met wat spanning en lezers van Santa Montefiore, Lucinda Riley en Soraya Lane.