The Bookbabe

Cisz Geverink-Strasters Cisz Geverink-Strasters
6 apr 2025

Terras Altas (4): Bloedrood ~ Patty van Delft
Celtica Publishing, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat kan deze vrouw toch heerlijk schrijven! Met dit vierde deel is er dan toch echt een einde gekomen gekomen aan de Terras Altas reeks. Een einde waarin er een vreselijk veel gebeurt, en het soms heerlijk grafisch beschreven word. Ook de dingen die je liever niet tot in detail ziet, haha. Patty van Delft heeft met haar Terras Altas vierluik een geweldige wereld weten te creëren, waarin zij steampunk beeldend tot leven heeft gebracht. Elk deel weer weet ze je te verrassen met een nieuwe Mab, en dus ook in Bloedrood. Ik denk dat dit deel zelfs een van mijn favoriete, fladderende Mabs tot leven heeft gebracht. En wie weet verrast ze ons ooit met een spinoff... die opening heeft ze zéker in het verhaal gelaten!
Ik heb echt met volle teugen genoten van deze, toch wel bijzondere serie. Ik kon mij goed inleven in de laaglandse mentalitateit, en denkwijze van diverse karakters, waardoor je jezelf makkelijk in het verhaal kon plaatsen. En de karakters zijn zo echt, dat je bijna van ze gaat houden als echte vrienden ♡

Meer recensies van Cisz Geverink-Strasters