Inkijkje op de Paaz, maar niet in het leven van Emma

Claudsinthesky 27 april 2025
Paaz is een interessant boek, het geeft een inkijkje op de Paaz, een wereld die ik persoonlijk niet ken. Het boek wordt nergens heel heftig, het blijft, ondanks het zware onderwerp, wat op de oppervlakte. Wat ik jammer vind aan het boek is dat je 353 pagina’s Emma volgt, maar Emma nooit écht leert kennen. Als een hoofdpersonage bijna het hele boek op de psychiatrische afdeling doorbrengt, dan verwacht je ook dat je meer inzichten krijgt over dit personage, haar leven en haar verleden. Daarom drie sterren.

Meer recensies van Claudsinthesky