Je eigen stem tussen alle andere stemmen
In Luna volgen we het meisje dat we al kennen uit deel 1 van de serie: Gozert. Ze woont in een gezin waar stilte soms veiliger voelt dan woorden. In dit tweede deel durft ze stapje voor stapje haar eigen stem te vinden.
Pieter Koolwijk schrijft opnieuw met veel humor en gevoel, zonder het zwaar te maken. Hij laat zien hoe anders zijn niet lastig, maar juist krachtig kan zijn.
De tekeningen van Linde Faas sluiten daar weer prachtig op aan: warm, eigen en vol beweging. Ze voegen echt iets toe aan het verhaal.
Luna is een fijn boek over vriendschap, moed en jezelf durven laten horen, zelfs als dat spannend is.