Lore
De cover en de limited editie is echt prachtig om te zien.
Toen ik de flaptekst had gelezen dacht ik echt van oeh dit verhaal lijkt mij super interessant.
Ik had hele hoge verwachtingen toen ik dit boek ging lezen, maar ik vond het verhaal erg tegenvallen sorry @blossombooks, maar ik denk niet dat het verhaal bij mij past ik kraak niks af misschien vinden andere mensen dit verhaal wel leuk.
Ik mis de actie en spanning soms had ik het gevoel dat ik even niet kon volgen waar ze nu waren in het verhaal en bleken ze ineens onderweg te zijn terwijl ik dit niet echt door had tijdens het lezen. Ik vind het erg jammer, want ik vind de Griekse mythologie juist erg interessant. En de flaptekst sprak mij erg aan.
Ik vond het echt erg om mij verveeld te voelen tijdens het lezen en ik wilde het boek op veel momenten dnf.
Ik hou er echt niet van om boeken een laag aantal sterren te geven, maar ik geef het verhaal ⭐️⭐️,5 ster als er meer spanning en actie in het verhaal had gezeten dan had ik het boek echt meer sterren gegeven .
Weerhoud niet om dit boek niet te lezen als ik minder sterren geef aan dit boek misschien vind jij het wel een goed verhaal.