Laatste deel uit de serie
Vorige week zondag heb ik Heel wat van plan uitgelezen van Lyla sage uitgegeven door @aprilbooks.nl door extreme drukte op het werk plaats ik nu mijn recensie.
Dit verhaal gaat over Cam en Dusty. Dusty vind ik echt een super lieve personage hij heeft zoveel geduld en staat altijd klaar voor Cam. Hij heeft al jaren verliefd op Cam. Cam is de moeder van Riley die geregeld voor komt in alle delen van de Rebel blue ranch. Het begint al meteen sneu voor Cam want haar Bruidegom komt niet op dagen op haar trouwdag staat het leven van Cam op haar kop.
Dan ziet ze een huis te huur staan waar ze al zolang verliefd op is en natuurlijk gebeuren ook dingen die ik niet kan beschrijven ivm spoilers.
Er ontstaan weer gevoelens tussen Cam en Dutsy het was vroeger haar eerste liefde .
Ik vind het altijd zo heerlijk om weer deze serie te lezen erg leuke personages. Ik hoop stiekem dat er ook een verhaal komt van de vader. Het is zo een warm en vriendelijke man. Dit is helaas het laatste deel uit de rebel blue ranch serie.
Ik raad zeker deze serie aan. En ik geef dit boek natuurlijk weer
Nogmaals bedankt @aprilbooks.nl voor deze recensie exemplaar. Ik heb echt super genoten van deze serie.
Ik raad zeker deze serie aan. En ik geef dit boek natuurlijk weer