Super fijn geschreven verhaal een belangrijk onderwerp met kinderen in een familievlog
Huilen achter de camera - van @lyonaroseofficial
Wauw wat een goed verhaal dit gaat over ouders die hun kinderen dagelijks mee nemen in een vlog. Is het wel echt wat er allemaal gebeurd in een vlog en vinden de kinderen het wel leuk om te doen?
Het verhaal gaat over de familievlog van de familie Visser Samantha, Remco en de tweeling Hannah en Roosje. Samantaha legt alles vast en dat alles aan om de vlog succesvol te houden. Ze wilt haar volgers niet teleurstellen. Remco doet eraan mee, maar hij is het vloggen een beetje zat. En het ergste wat ouders kunnen overkomen is dat je kinderen wordt ontvoerd. De politie doet alles eraan om deze zaak op te lossen.
Ik vind echt dat Lyone Rose dit onderwerp goed heeft omschreven en dat ze vanuit meerdere personages schrijft wat ik echt zo goed vind. Het boek kan je moeilijk op zij leggen en je wilt maar blijven lezen. Ik vind goed dat ze dit onderwerp gebruikt in haar boek. Ik raad zeker dit boek aan en dit is mijn derde boek die ik nu van deze auteur heb gelezen. Ik kijk zelf soms naar vlog met kinderen erin, maar ik ben toch altijd benieuwd hoe het natuurlijk achter de schermen gaat en dit verhaal maakte mij erg nieuwsgierig.
Nogmaals bedankt @lyonaroseofficial voor het recensie exemplaar en je zijn altijd net cadeautjes die je uit pakt.
Ik geef het verhaal:
4,5 /5 sterren