Dark romance wat vlot leest

Daphneinstabooks 17 oktober 2025
Ik heb als een doornstruik - @anomirose

Gelezen via Kobo+

Als eerste wil ik zeggen dat dit een dark romance is, bij hebban staat het gemankeerd als een feelgood en dit is zeker geen feelgood

De auteur zelf had verteld dat ze een boek heeft geschreven en ik was erg benieuwd naar haar boek.
Zelf heb ik het boek binnen 4 uur uitgelezen haha oeps

Het verhaal gaat over Anne die van lezen houdt en Michael een knappe motorrijder. Hij vraagt haar regelt uit, maar Anne wijst hem vaak af. Maar stiekem vind ze het wel leuk haha. In de avond heeft Anne het gevoel dat ze wordt bekeken door iemand, maar wie zou dit kunnen zijn. Haha

Verder genoot ik zeker van het verhaal soms waren momenten dat ik echt dacht wat gebeurt er nu! Later in het verhaal werd het duidelijk waarom sommige situaties een beetje apart verlopen. Verder leest het verhaal erg vlot vandaar dat ik het verhaal snel uit ben. Je leest het verhaal ook vanuit meerdere personages, maar ik ben wel echt voor team Michael hij is een leuke badboy haha met een motor en één personage kon ik echt niet uitstaan haha

De spicy scenes waren ik raad het zeker aan, maar een dark romance is niet voor iedereen geschikt.

4,5/5
4/5

Meer recensies van Daphneinstabooks

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.