Dark stalker darkromance
That Sik Luv - Jescie Hall
Wow dit boek is erg dark ik las veel negatieve reviews over dit boek wat mij juist nieuwsgierig maakte en de cover is erg mooi samen met de sprayed edges en de art wat in het boek zit is erg gaaf. Ik ben sinds vorig jaar begonnen met het lezen van dark romance en dit jaar heb ik al best wel wat dark romance boeken gelezen.
Het verhaal gaat over Bri (Briony) die in een zeer gelovige gemeenschap woont en ze wilt graag de eerste vrouwelijke magnus princeps worden. Het verhaal begint eerst interessant met dat Bri een stalker heeft. En later ging het over haar geloof waar je best wel snel door heen leest. ik had soms wel het gevoel van huh heb ik iets gemist en ik moest af en toe een paar zinnen terug lezen. Bri kan erg goed omgaan met messen en ze is eerst in het verhaal een zielig meisje en later in het verhaal is ze badass en dark wat Aero natuurlijk leuk vind hij is een psychopaat en een moordenaar. Maar Aero is een heftige personage met zeer donkere gedachtes.
Maar de spicy
Maar verder vond ik sommige stukken best heftig om te lezen, dus ik was blij dat de hoofdstukken kort waren. Zodat ik snel weer verder kon lezen.
Ik heb boek binnen 1,5 dag uit gelezen erg verslavend en ik wilde graag weten hoe het verhaal zal eindigen.
Voordat je dit boek gaat lezen lees eerst de trigger warnings deze kunnen soms best heftig zijn. Het is misschien gek, maar ik vond de stalker in het donker scenes wel leuk en de spicy scenes dat ze steeds tegen de muur wordt aangedrukt zo he hihi krijgt het verhaal van mij een hogere rating. Want het verhaal had iets beter uitgewerkt kunnen worden. En de interessante stukken uit het verhaal kan ik helaas niet zeggen ivm spoilers.
Ik wil @svmpublishing bedanken voor dit recensie exemplaar
Ik geef het: