Advertentie

Nadat ik deel één had gelezen kon ik het niet laten om deel twee te lezen. Bijzonder omdat ik nooit zo'n serielezer ben. Ik heb vaak het idee dat het wat eentonig wordt. Veel dezelfde uitspraken, dezelfde soort situaties. Bij dit boek had ik dat toch minder. Waar gaat het boek over? Het gaat over John Logan die  het perfecte leven lijkt te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Al met al een leuk new adult boek die soms misschien een beetje voorspelbaar is. Maar hé, op zich is dat soms best leuk. Ik vind het een leuk boek en serie en zal ook zeker deel drie gaan lezen.

Reacties op: Genoten

251
De fout - Elle Kennedy
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners