Super mooi
Voor altijd jong,
Net als bij longgeneeslijk bij ik blanco dit boek ij gegaan, niet omdat ik er dingen over gelezen heb maar omdat ik het verhaal van jade wou weten. En dit verhaal is heftig, dat je als 14 jarige al zoveel moet mee maken en uiteindelijk op je 17e te horen krijgt dat je dood gaat... dit gun je niemand. Daarom vind ik het knap dat zij dit boek heeft gemaakt, alles heeft verteld en het hier voor nog een keer heeft herbeleeft in haar hoofd hier voor. Het boek is heel mooi en simpel geschreven zonder al te moeilijke woorden, de hoofdstukken zijn kort waardoor je echt ondanks het zware onderwerp door het boek heen vliegt. Je leeft echt met jade meeĀ krijgt een goed beeld hoe het is om te leven als een puber met kanker en hoe kut de ziekte is en het de mens sloopt. Dit boek is zeker een aanrader om eens te lezen als je van dit soort boeken houd ook!