Zoet sappig soft meer verwachting
Afgelopen weken heb ik mij ondanks dat dit boek volgens mij al een jaar in mijn kast ligt maar met dank aan een leesclub ondergedompeld in de TikTok trend van het stadje Dream Harbor en dan wel in het avontuur van Jeanie 0die hier nieuw komt wonen na dat ze het pumkinspicecafe heeft geërfd van haar tante. Hier ontmoet ze als snel de lompe maar knappe sexy boer Logan en de rest is voor de meesten van ons geschiedenis denk ik of we kunnen het invullen ;) Dit was mijn eerste ervaring met deze serie even als met een leesclub op instagram en ik moet zeggen het beviel me goed! De ervaring was leuk en de eindbespreking nog leuker en gezelliger! Al mocht het boek van mij wel iets minder voorspelbaar, mocht er misschien iets meer spanning in en vroeg ik me naderhand af waar de spice die mij beloofd is was gebleven want ik heb hem niet gevonden. Maar ik begrijp dat als je van een zoete roman houd waar niet zoveel spannends in gebeurd deze serie heel erg kan waarderen! Zelf vond ik het heel eerlijk misschien iets te soft maar door de gezellige en leuke ervaring van de leesclub heb ik toch besloten om in ieder geval het volgende boek ook een kans te geven.