Leuk boek voor zowel jeugd als volwassen!

Dana Boesjes Dana Boesjes
17 mrt 2026

Ben een aantal jaar geleden per toeval via een clip op youtube op deze tv serie gestuiterd en ben hier nog altijd heel blij mee. De verhalen van deze serie zijn leuk en ondanks misschien op jeugd geschreven voor iedereen herkenbaar. Dit boek gaat over de 2 personages die mij in de serie het meest boeiden, de mysterieuze Scott en de rebel Emma die samen de wereld in willen trekken na hun middelbare schooltijd maar omdat Scott eerst alleen zou gaan nu eerst hun reis opnieuw moeten plannen en geld verdienen om samen er op uit te trekken. Dit boek verteld hoe de twee dit doen en hoe ze van hun oude leraar leren hoe ze het beste kunnen gaan backpacken wat hun plan is. Ook hun andere vrienden bemoeien zich er mee omdat ze het hun wel gunnen maar eigenlijk niet willen dat ze weg gaan. Ondanks het een jeugd boek is is het heel fijn geschreven en ben je ook als volwassene er zo in weg en heb je het binnen een paar uur verslonden. Wel raad ik aan om eerst de serie te bekijken om een beetje te begrijpen waar het verhaal over gaat en de personages te leren kennen.

Meer recensies van Dana Boesjes