Een spannend boeiend verhaal
Een verhaal wat onder je huid gaat zitten.
Dit is het vierde deel uit de kate en sophie serie.
Al is het een tijdje geleden dat ik de andere delen in de serie heb gelezen ik zat zo weer helemaal in het verhaal.
En met een sterk proloog was ik meteen weer geboeid.
Wat was ik blij toen chloë van Silfhout mij vroeg om mee te doen aan de blogtour. Na het lezen van het eerste deel was ik verkocht en heb ik genoten van de daarop volgende delen.
Het is dan ook aan te raden om bij deel 1 De Donkerste Nacht te beginnen. De hoofdpersonage kate en sophie zijn rechercheurs maar ook in hun prive leven gebeurd een hoop.
Ik was dan ook zo benieuwd hoe het verder zou gaan met kate en sophie. Want wat zijn het boeiende personages met elk hun eigen verhaal en karakter. Het verhaal houdt je continu geboeid en wil je aan een stuk doorlezen maar aan de andere kant ook weer niet want dan is hij uit. Het verhaal wordt afgewisseld tussen de zaak waarmee ze bezig zijn en hun prive leven waar van alles gebeurd. Er is een goede balans in het verhaal wat heel fijn leest en genoeg spanning houd. De schrijfstijl leest erg prettig. De emoties zijn voelbaar en mooi beschreven.
Als de boeken uitkomen op papier wil ik deze serie zeker in mijn kast hebben staan. En stiekem hoop ik erop dat de serie nog lang niet klaar is.
Ben je fan van moordzaken oplossen en drama maar ook zeker romantiek dan is deze serie wat voor jou en moet je deze hoog op je TBR zetten. Hij is te lezen via kobo en koboplus.
Chloë heel erg bedankt voor het recensie exemplaar. Ik heb er van genoten en hoop dat je nog veel meer verhalen mag schrijven.
Dit is het vierde deel uit de kate en sophie serie.
En met een sterk proloog was ik meteen weer geboeid.