Nem jij klaar voor het eindspel?
Met een beetje tegen zin begon ik het verhaal. Niet omdat, ik er geen zin in had om te lezen en niet omdat, ik de serie en het verhaal niet goed vind maar, omdat dit een van mijn favoriete serie is en dit het laatste vijfde deel in de Kate en sophie serie is.
Met een sterk proloog begint het laatste deel in de serie goed en zit je meteen weer op het puntje van je stoel. De spanning is meteen hoog. De personages voelen als thuiskomen. In het 5 de en laatste deel in de serie. Ook in dit deel volgen we weer de levens van Kate en sophie. De beerput wordt opengetrokken en het is dan ook geen moment saai. Met de filmische schrijfstijl leef je helemaal mee. En het verhaal voelt heel echt aan. Trouwens de hele serie. Ik wil geen spoilers geven over deze serie omdat dat zonde zou zijn. Deze serie wil je gewoon lezen. Het verhaal zit vol onverwachte wendingen waardoor je zeker door wil blijven lezen. De lijn tussen goed en fout zwart of wit is flinterdun. Chloë weet de eindjes mooi af te sluiten. Ik heb weer zo ontzettend genoten van dit laatste deel en sloeg het dan ook met een traan en een zucht dicht. Ik kan hier nog veel meer over vertellen maar ik zou zeggen ga deze serie gewoon lezen en ervaar het zelf.