Een ontroerend oorlogs verhaal
Rose verteld als ze met haar kleinkinderen naar Frankrijk gaat over haar verleden.
Het verhaal over Rose speelt zich groot en deels af in de 2 wereld oorlog in Frankrijk. Rose is dan 15 jaar. Wat ze allemaal tijdens de oorlog heeft meegemaakt als ze bij het verzet gaat.
Wauw wat was dit weer een prachtig ontroerend maar ook heftig verhaal.
De schrijfstijl is erg beeldend geschreven en ik zat er compleet in. De tranen liepen af en toe over de wangen om de verschrikkelijke gebeurtenissen van de oorlog. Het verhaal laat je niet snel los. Ik was er zelfs in mijn dromen mee bezig. Het verhaal is een rollercoaster aan emoties.
Zeker een aanrader om te lezen. Ik heb al een aantal boeken gelezen van deze schrijver en ze weten me elke keer weer te raken met de mooie dialogen bijzondere personages en mooie liefdes verhalen die tussen alle narigheid ook aanwezig is.
@jerradhoff bedankt voor het recensie exemplaar.
Wauw wat was dit weer een prachtig ontroerend maar ook heftig verhaal.
@jerradhoff bedankt voor het recensie exemplaar.