Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

November

Poppy Hollingworth is geboren en getogen in Brixton, Londen, in een liefdeloos gezin met ouders die niets van haar moesten hebben. Op een dag komt Mason in haar leven. En met hem liefde. Een jaar later zijn ze getrouwd.

Met hun kinderen Phoebe en Riley verhuizen ze van de hectische metropool naar de landelijke omgeving van Maidstone, in het zuidoosten van Engeland. Het leven heeft alles waar Poppy in haar jeugd over droomde, maar nooit op heeft durven hopen. Totdat ze ontdekt dat liefde ook een keerzijde heeft en het slechtste in een mens kan bovenhalen. En soms zelfs tot de meest vreselijke daden kan leiden.

Daden die haaks staan op de persoon die Poppy is. Toch zou ze morgen zonder aarzeling weer doen wat ze heeft gedaan…

‘Wat een vraag. Natuurlijk heb ik geen spijt. Zal ik ook nooit krijgen. Waarom zou ik? Ik ben dit niet begonnen. Ik heb niet de eerste dominosteen omgegooid. En voordat je vraagt of ik me dan wel schuldig voel, wil ik je uitdagen om in mijn schoenen te gaan staan.’
Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is November het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op November

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.