Advertentie
Lage winterzon

Lage winterzon

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0
Lage winterzon is het derde deel van de thrillerserie over Madeline Dawson en het vervolg op Dag van de zon.

Nauwelijks hersteld van de gevolgen van de vorige missie moet Madeline Dawson door onvoorziene gebeurtenissen noodgedwongen in de huid kruipen van het ultieme kwaad, een vrouw die op alle continenten zowel gevreesd als bewonderd wordt door de meest gewelddadige en invloedrijke misdaadorganisaties en inlichtingendiensten.

In Brighton Beach, het meest zuidelijke deel van Brooklyn, New York City, tussen nietsontziende onderwereldfiguren en corrupte politieagenten, zal Madeline de duisternis in zichzelf moeten bovenhalen om met bloed de weg te plaveien naar het ware doelwit: een onbekend persoon die al decennialang op meedogenloze wijze leiding geeft aan een van ’s wereld machtigste misdaadsyndicaten.

Een missie die Madeline opnieuw zwaar op de proef zal stellen.
Maar ook een missie die haar leven voorgoed zal veranderen…
Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Madeline Dawson (3)
Aantal pagina’s
373
Uitgeverij
JHB
Laatste editie
13 juni 2020
ISBN
9789082875089
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jerrad Hoff
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een origineel verhaal die zijn weerga niet kent.

door: Margje_V 2 likes ebook
⭐⭐⭐⭐⭐ Als je van spanning en een goed verhaal houdt en eens wat anders dan een doorsnee thriller wilt lezen, is deze serie zeker voor jou! Jerrad hoff neemt je mee in een wereld van moord en doodslag, geweld, een vleugje sarcastische humor en liefde. Een origineel verhaal die zijn...

Overtreft opnieuw de verwachtingen

door: Daphne 2 likes ebook
Lage winter zon Is het derde boek in de serie over Madeline Dawson geschreven door Jerrad Hoff. Jerrad overtreft met dit boek weer alle verwachtingen die ik had. Doordat dit boek een vervolg is op de eerdere boeken kan deze review spoilers bevatten. We gaan in dit boek verder waar Dag van de zon...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook