Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Jerrad Hoff Auteur

Hebban-auteur


46 lezers volgen deze auteur

Jerrad Hoff

Spots 4

De passie voor bijzondere verhalen heeft Jerrad al vanaf jonge leeftijd. Boeken en films werden verslonden. En dat worden ze nog steeds. Het zelf creƫren van verhalen bleek echter een nog aangenamere bezigheid. Om hierbij maximaal te moeten putten uit zijn verbeeldingskracht en creativiteit, geeft hij de voorkeur aan verhalen die zich buiten Nederland afspelen, in omgevingen die hij niet als zijn broekzak kent, en met mensen die hij niet op straat ontmoet of al jarenlang tot zijn vriendenkring rekent. Doel van het schrijven is lezers vermaken met beeldende vertellingen over alledaagse en vooral niet alledaagse personages die zich in romantische, hartbrekende, ongewone of spannende situaties bevinden. Liefde, conflicten, verdriet, strijdlust, wilskracht, maar ook humor en onverwachte wendingen maken altijd deel uit van zijn verhalen. Momenteel werkt Jerrad, na Zon van de nacht en Dag van de zon, aan het derde deel van de thrillerreeks over de zonderlinge en meedogenloze Madeline Dawson. Jerrad is vader van twee kinderen en woont in Zoetermeer.

Door lezers

Fabulous Feelgood! / Estafettetip: Renate tipt Joella
20 september 2023 5 reacties
Fabulous Feelgood! / Estafettetip: Ideke tipt Renate
27 juli 2023 13 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Jerrad Hoff