Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De jaren zonder zomer

De 70-jarige Allison heeft een leven achter de rug waar zelfs haar dochters en beste vriendin geen weet van hebben, al denken ze van wel. Door omstandigheden maakt ze een eind aan de jarenlange leugens en onthult Allison stukje bij beetje de waarheid over de huiveringwekkende gruwelijkheden die haar zijn aangedaan, maar ook die ze zelf op haar geweten heeft.

Aan de hand van een dagboek neemt ze haar kinderen en vriendin mee terug in de tijd, beginnend met de zomer van 1983, toen ze verloren over Cuba dwaalde en een verbitterde vrouw was die iedereen liever zag gaan dan komen. Totdat op een dag iemand haar levenspad kruiste die daar heel anders over dacht en alles veranderde. Behalve het verleden.

De jaren zonder zomer is een roman over twee personen die elkaar in de liefde proberen te vinden, over de vreselijke wreedheden die mensen elkaar aan kunnen doen, en hoever sommigen gaan om elkaar en hun leven samen te beschermen.
Toon details

Recensies (12)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De jaren zonder zomer het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op De jaren zonder zomer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.