Leukste boek uit de serie!

daniquee-r 20 juni 2024
In ‘De beste klas van de hele wereld’ ruilt Marie haar leven met een kind uit een andere klas van een andere school. Ze komt te wonen in een villa, en zit een week lang op een andere school met een andere juf. Je merkt dat Manon Sikkel ontzettend plezier heeft gehad bij het schrijven. Dat zie je echt terug in de belevenissen van het hoofdpersonage Marie met haar twee vaders en de grappige juffrouw Sieda. Het is een heerlijk boek om te lezen! Manon heeft een fijne schrijfstijl, waardoor ik dit boek bijna in één ruk heb uitgelezen. Net als de eerdere verhalen in deze serie overigens. Ook nu zit er weer veel humor in en de illustraties van Marja Meijer maken het verhaal extra leuk voor kinderen (en liefhebbers van kinderboeken). Aanrader!

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.