Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

grappig en spicey

Daphneinstabooks 18 september 2023
Ik vond dit wel een grappig boek om te lezen. Maggie en Sam komen elkaar tegen in Marv’s Bait &Tackle en dan zoent Maggie een vreemde man in een ijsvishut. En later komt Maggie er achter dat de vreemde man die ze heeft gezoend de beste vriend van haar broer is. Dit soort verhalen vind ik soms wel leuk om te lezen.
De smut in dit boek is. Ik vind Sam en Maggie twee leuke personages. Net als uit deel 1 waren dit Kate en Miles. Jammer dat het minder af speelde op het werk van Sam. Ik snapte alleen niet dat Maggie zo graag terug wilde naar haar ex die haar heeft gedumpt op kerst. Sam is zo lief hahaha, maar goed ik raad iedereen deze serie boeken aan ik ben erg benieuwd naar de overige delen uit deze serie

Ik geef het boek ⭐️⭐️⭐️⭐️,5

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Daphneinstabooks

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.