Niets is wat het lijkt
Het verhaal bestaat uit een aantal delen en de hoofdstukken en verhaallijnen spelen zich in meerdere tijden en plaatsen af, soms wisselt dat ook in een hoofdstuk. Ook lees je afwisselend vanuit het perspectief van Sarah en (via notitieboeken die Sarah leest) vanuit Zacharias.
Voor mij maakte dit dat ik zeker de eerste helft van het boek er wat moeilijk in kwam. Meerdere keren bladerde ik weer terug naar het begin van het hoofdstuk om te lezen in welke stad, tijd en vanuit wie ik nu aan het lezen was. Er gebeurde heel veel, maar de samenhang miste voor mij. Daardoor voelde ik minder een band met de hoofdpersonages en hoe zij in elkaar steken.
Maar naar het einde toe werd het echt wel spannend! De puzzelstukjes vielen meer en meer op zijn plek en de verhaallijnen kwamen dichterbij elkaar. Daardoor en door de schrijfstijl die wat meer snelheid kreeg, werd ik meer en meer in het verhaal gezogen en was ik nieuwsgierig naar het slot. En het slot had echt een plottwist, die ik niet aan zag komen!