Een bruiloft zonder bruidegom

DebbieJ86 DebbieJ86
19 mrt 2023

Gemma weet zij en Finn soulmates zijn. En toch staat ze op hun trouwdag alleen voor het altaar… Gemma gelooft niet dat Finn haar zo in de steek zou laten. Er moet iets vreselijks gebeurd zijn, maar niemand anders lijkt dat te denken.
De volgende zes dagen gaat Gemma verwoed op zoek naar Finn. Ze ontdekt het ene schokkende geheim na het andere, maar geen Finn. Hoelang kan ze haar vertrouwen in hun liefde behouden als iedereen zegt dat ze hem beter kan laten gaan?

Als er een nieuw boek van Dani Atkins uit komt, dan staat hij gelijk bovenaan mijn TBR. Zo ook deze! Maakte hij de verwachtingen waar? Ja en nee! Let me explain!

De schrijfstijl van Dani is beeldend en ze weet je altijd vanaf de eerste pagina het verhaal in te trekken. Je wilt weten of Gemma Finn gaat vinden en waarom hij niet op de bruiloft verscheen. Met de flashbacks naar het verleden, lees je ook hoe ze elkaar ontmoet hebben en hoe hun relatie zich heeft ontwikkeld. Het verhaalt wordt richting het einde vlot en zelfs nog even spannend! Daarin worden de personages goed uitgewerkt en geeft Atkins je stukje bij beetje de puzzelstukjes van het verhaal, met een einde wat je niet aan ziet komen.

Maar waar ik normaal helemaal meeleeft met haar personages en meer dan 1 pakjes tissues nodig heb, miste ik dat bij dit verhaal. Misschien omdat ik de klik met de personages nèt niet had en de “wij horen bij elkaar”-liefde tussen Gemma en Finn niet helemaal voelde.

Maakt dat dit geen fijn boek? Zeker wel; je gaat je hier echt een aantal uren fijn mee hebben!

Bedankt Uitgeverij Fontein, dat ik dit recensie-boek mocht ontvangen!

Meer recensies van DebbieJ86