Precies zoals een psychologische thriller hoort te zijn!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Wat. Een. Boek! Precies zoals een psychologische thriller hoort te zijn!

Een topper van een debuut heeft Shanna de Jong geschreven. Een erg fijne en toegankelijke schrijfstijl met korte hoofdstukken. Echt een verhaal dat je wilt blijven doorlezen. Ik vloog er dus ook doorheen!

Je volgt hoofdpersoon Caro, die schrijfster is en een boek wilt schrijven over een gebeurtenis uit het verleden rondom het rustige Wilhelminadorp in Zeeland; een onopgeloste zaak over een vondeling aan het Goese Sas. Maar niet iedereen is blij dat Caro de waarheid over dit verhaal aan het licht wilt brengen. Wie wilt haar het zwijgen opleggen? Daarnaast worstelt zij zelf met een trauma op relatievlak, wat meermaals naar voren komt. Toch ontwikkelt Caro gevoelens voor Aram en de aantrekkingskracht tussen deze twee spat van het papier af.

Het is een boek vol spanning en sterke plotwendingen. Op den duur wantrouwde ik alle personages.. Ik vind het alleen maar leuk om in een thriller steeds op het verkeerde been gezet te worden. Dan weet je dat het goed is!

Lees jij graag psychologische thrillers? Dan vind ik dat je deze echt gelezen moet hebben! Of mocht je kennis willen maken met dit genre, dan is dit een goede om mee te beginnen.

Dank aan @awbrunathrillers voor dit recensie-exemplaar én de heerlijke Zeeuwse dropjes!

Meer recensies van deboekenwurmpjes