Het spannende verhaal van 24 UUR dat je op het puntje van je stoel houdt!
Waar moet ik beginnen? Er is zoveel dat ik zou willen delen! Wat een novelle… wat een super spannende novelle!
De titel is ‘24 UUR’, maar in mijn geval was dit niet nodig, ik had dit boek na 2 uur al uit, gewoon omdat ik niet kon stoppen met lezen.
Marcel weet de spanning er goed in te houden en ik zat dan ook constant op het puntje van mijn stoel. De woordkeuze en zinsopbouw zijn geniaal en zuigen je helemaal in het verhaal. Dit boek leest als een trein en voordat ik het wist was ik al op de helft.
En dan het einde... Geweldig! Zonder te veel te verklappen dacht ik oprecht te weten hoe het zou gaan eindigen en er kwam zelfs een traan bij kijken, ik was woest! Maar toen… BAM! Ineens werd alles anders. De tranen maakten plaats voor een opgewekt, energiek en verbijsterend gevoel. Ook blijf ik oprecht met een aantal onbeantwoorde vragen zitten, dus dat vraagt om een vervolg in de vorm van ‘24 UUR II’ of ‘NA 24 UUR’?
Dit boek is echt een aanrader voor iedereen die van spannende verhalen houdt! Hier in huis was er al een fan van Marcel aanwezig (Game Helden reeks), maar hier is er nog één bijgekomen! C'est moi!