Game Helden #8 - Game Helden in nood!

<>Onze helden zijn ontvoerd door De Leeuwin. Ze heeft hun krachten gestolen en de kinderen verspreid over tijd en ruimte. Alleen jij, de lezer, kan ze helpen. Samen met Blaag, een alien die in alles kan veranderen, ga je op een razend spannend avontuur vol gevaarlijke keuzes. Je reist naar het geheime rijk van Katlantis, naar het oude Egypte en zelfs naar een buitenaardse planeet. Jouw keuzes bepalen hoe het verhaal verdergaat.

<>Spring je van het dak van de Wolkenkrabber in Game Cloud? Ren je weg van de gigantische robot? Loop je de Pyramide binnen of ga je eromheen? Avontuurlijker wordt het niet. Maar let op: niet iedere keuze loopt goed af!

Toon details

Schrijf een recensie

Is Game Helden #8 - Game Helden in nood! het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.

Reageren op Game Helden #8 - Game Helden in nood!