Een knotsgek cadeau
‘Dwars & Co’ zendt dwarsliggers uit. ‘s Nachts kruipen nietige wezens in knusse kamers binnen om er genadeloos toe te slaan. Als gewiekste dieven stelen ze je dierbaarste tandenborstel of je scherpste snijtand. De vrijgevige beesten zadelen je zomaar met een hoop ellende op. Wat een pestkoppen.
Het verrassingspakket van Uitgeverij Lannoo komt net op tijd (waarvoor dank). Jack (8), Louic (7) en ik lezen het boek razendsnel en uiterst nauwgezet uit. De duidelijke portretten van de dwarsliggers door Bas Schel blijven op ons netvlies gebrand. Dit knotsgekke en spannende verhaal met grappige neologismen van Rico Hop ontmaskert eindelijk die vervelende schurken!
Vanaf nu relativeer ik als mama alles wat misloopt. Mijn zonen krijgen echter zin om actie te ondernemen: 'De lezertjes' pikken het niet langer! Ze zijn die ergernissen beu. Met de hulp van vriend Daan en gastheer ‘Skull’ door Sigurd Tanghe zullen ze de dwarsliggers een lesje leren!
Dit cadeau is ongetwijfeld een ware musthave voor jong en oud!
Dit cadeau is ongetwijfeld een ware musthave voor jong en oud!