Je mooiste nachtmerrie
In het mooiste - en enige - hotel van Hellevorst kun je slapen in een ‘kleine, muffe en ouderwetse’ kamer waar ‘de lampjes knipperen, de deuren kraken, de vloeren piepen, de bedden kraken en piepen.’ In deze parel ben je altijd welkom. Chef Germoglio verwent je met zijn experimentele keuken vanuit ‘een dichtgetimmerde bunker in de kelder’ van het hotel. Zowel vóór als tijdens het eten blijft de inhoud van de menu meestal één groot vraagteken. Piccolo Francis beantwoordt al je vragen over spruitjes, insecten, geesten, ratten en het lijk in kamer 237.
Jack (9), Louic (8) en ik zijn er geweest. De griezelige woordenstroom van Rik Peters en de enge tekeningen van Federico Van Lunter doen ons nog steeds huiveren. ‘Hotel Habbekrats. De mysterieuze spruitjesmoord’ is echt een aanrader voor wie risico’s durft nemen.
Dankzij dit boek beleef je misschien je mooiste nachtmerrie.
Dankzij dit boek beleef je misschien je mooiste nachtmerrie.