Mysterie
Wie is die mysterieuze ruiter die met plotse pistoolschoten, een steigerend paard en houten voorwerpen de inwoners van Sunshine bestookt? Is dit een gevaarlijke gek of een bezorgde weldoener?
De ‘Duistere Cowboy’ spreekt tot de verbeelding. Jonge kinderen zullen zich - tijdens en na het lezen - graag vermommen in deze figuur.
Uit dit ongelooflijk spannende boek onthouden onze oudste zonen van 7 en 8 de naam Willy! Dit koene kereltje vertrekt zomaar midden in de nacht om een mysterie op te lossen. Knappe illustraties door Chris Vosters tonen duidelijk hoe het moet. Hopelijk lappen de kinderen mij dit nooit.