Een vernieuwend verhaal.
Een nieuw verhaal van Sandra J Paul. Dit keer spreekt haar fantasie een extra dimensie aan. Een boek met wel een hele bijzondere indeling. Het verhaal wordt uit twee oogpunten verteld.
Deze vorm zorgt voor een unieke leeservaring waarbij je als lezer kunt kiezen met welk personage je het verhaal begint en welke waarheid er echt is en welke niet. In het midden van het boek staat de verbijsterende ontknoping.
Dit verhaal is verslavend en een achtbaan tegelijk. Dit dikke boek heb ik in een korte tijd uitgelezen terwijl ik normaal meer tijd nodig heb voor een boek van dit formaat. Maar ik moest en zou weten hoe het verhaal afliep. Dit is weer een regelrechte hit van deze talentvolle auteur. Dit is zeker een verhaal dat je gelezen moet hebben. Een van mijn favorieten van dit jaar. Een absolute aanrader.