Locked: opgesloten (Clarissa Wild)
Locked: opgesloten
Clarissa Wild.
Nog nooit eerder heb ik een boek van Clarissa Wild gelezen.
Maar dit is zeker niet het laatste boek dat ik van haar gelezen heb.
Toen ik deze beschrijving van het boek voorbij zag komen werd ik heel erg nieuwsgierig.
Ik houd wel van dark romance boeken met een twist.
Mensen zeggen dat ik woest ben. Wild. Gevaarlijk.
Ze hebben gelijk. Dat is waarom ik alleen op een eiland woon.
De jungle is mijn thuis. Mijn persoonlijke gevangenis.
Totdat zij arriveerde.
Het moment dat haar helikopter neerstortte op mijn land, veranderde alles.
Zij is de enige overlevende… en ik houd haar opgesloten in een kuil.
Het is te lang geleden dat ik een vrouw heb aangeraakt, vooral een die zo mooi is.
Het maakt me hongerig naar haar.
Ik wil haar … Dus ik zal haar houden …
En ik zal haar de mijne maken.
De schrijfstijl van Clarissa is erg fijn en ze weet je helemaal mee te nemen in het boek.
Je krijgt echt het idee dat je de personages in het boek kent en weet hoe ze denken. Je leeft helemaal met ze mee. Dat en het tot in het detail uitwerken van de omgeving waarin ze verblijven zou ik zo het idee hebben dat ik op het eiland aan kan meren en mij een weg kan vinden naar de verschillende locaties.
Het boek heeft een fijne afwisseling betreft de spannende en pikante scenes een keer gaat het er wat ruig aan toe maar ze kunnen elkaar ook lief hebben. Het gaat steeds op en neer ze kunnen niet met en zonder elkaar. Diep van binnen weten ze misschien wel wat goed voor ze is maar ga je voor het veilige en mis je iets of ga je voor het onbekende en komt alles misschien uit naar waar je altijd al naar verlangt hebt.
Ik heb echt genoten van dit boek en zal de andere boeken ook gaan lezen.
Ik heb dit boek 5 sterren gegeven om dat ik er echt van genoten heb.
Ook heb ik totaal geen moeite gehad met het lezen, iets wat bij andere schrijvers nog wel eens voorkomt.
Clarissa Wild.
Nog nooit eerder heb ik een boek van Clarissa Wild gelezen.
Maar dit is zeker niet het laatste boek dat ik van haar gelezen heb.
Ik houd wel van dark romance boeken met een twist.
Mensen zeggen dat ik woest ben. Wild. Gevaarlijk.
Ze hebben gelijk. Dat is waarom ik alleen op een eiland woon.
De jungle is mijn thuis. Mijn persoonlijke gevangenis.
Totdat zij arriveerde.
Het moment dat haar helikopter neerstortte op mijn land, veranderde alles.
Zij is de enige overlevende… en ik houd haar opgesloten in een kuil.
Het maakt me hongerig naar haar.
Ik wil haar … Dus ik zal haar houden …
En ik zal haar de mijne maken.
Ik heb echt genoten van dit boek en zal de andere boeken ook gaan lezen.
Ik heb dit boek 5 sterren gegeven om dat ik er echt van genoten heb.