Advertentie

Elk jaar organiseert uitgeverij LetterRijn een verhalenwedstrijd waarvoor Vlaamse en Nederlandse(beginnende) auteurs zich kunnen inschrijven.
Ook dit jaar vond deze verhalenwedstrijd plaats en van de 150 inzendingen werden er 22 geselecteerd door een samengestelde jury en dit aantal werd aangevuld met drie uitgenodigde auteurs van LetterRijn, waardoor het totaal op 25 kwam.
Het motto was Met de beste bedoelingen waarin onbedoeld een dodelijk slachtoffer valt, al dan niet als gevolg van een ongelukje of persoonsverwisseling, maar de auteurs hebben er stuk voor stuk hun eigen draai aan gegeven zodat er 25 heerlijke korte spannende verhalen ontstonden.
Sommige verhalen en personages zijn zo herkenbaar dat het zomaar zou kunnen gebeuren in jouw omgeving.
Deze thrillerbundel, Dood door onschuld is ideaal om kennis te maken met voor jou nog onbekende auteurs of een hernieuwde kennismaking met auteurs die je al kent.
Even een verhaaltje voor het slapen gaan (of je daarna nog goed slaapt is nog maar de vraag), tijdens het wachten of reizen met het ov en je hebt de bundel zo uitgelezen.
Voor mij was het de tweede bundel die ik las en ik heb het ook nu weer met veel plezier uitgelezen en ik kijk alweer uit naar de volgende bundel.
Ik waardeer deze bundel met 4*


Dood door onschuld bevat 25 korte verhalen van Vlaamse en Nederlandse auteurs, met Marieke Jongejan, Hedwig Oppenheim-Kuis, Jered Vroon, Tessa van der Kind, Karel Bedert, Ronald van Assen, Elisabeth Weers, Lianne Molenbroek, Franziska Weissenbacher, Yvonne Feenstra, Alain De Lannoy, Miriam Lucia, Karin Bisschops, Bruno Lowagie, Filip van Den Steen, Marceline de Waard, Henk Grotendorst, Fleur Benz, Mike Janse, Iane Myre, Sylvia de Witt, en de LetterRijn -auteurs: Margareth Hillebrandt, Karin Hazendonk, Melissa Skaye en Tamara Onos.Reacties op: Dood door onschuld, een heerlijke thrillerbundel.

16
Dood door onschuld - Marieke Jongejan E.a.
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker