Steeds verrassend

djaktief 23 januari 2025
Dit is het derde boek dat ik van Jelle Hermus lees. Hij blijft me verrassen met hoe ik dingen anders zou kunnen aanpakken waardoor ik en anderen het leuker en fijner kunnen hebben. Het is een no nonsense boek dat op 'down to earth' is geschreven met tips en gedachten die haalbaar zijn. De humor van Jelle Hermus en de realistische ervaringen uit zijn eigen leven verlagen voor mij de drempel om daadwerkelijk stappen te zetten op mijn eigen levenspad die me vooruit helpen. Ik was er al mee bezig door zijn vorige boeken maar dit boek pept me op om verder daarmee te gaan. Er staan ook veel nieuwe dingen om actief iets te gaan doen om de wereld een beetje mooier en beter te maken.

Nu ik het uit heb ben ik nog niet klaar met het boek. Daarom ligt het nog in de buurt. Dan denk ik aan de motivatie en ideeën die er erdoor kreeg en dan pak ik het af en toe om terug te lezen en dat verbetert mijn mindset en motiveert tot een haalbare stap.

In het boek zit een qr code waarmee je toegang hebt tot bonusmateriaal zoals lijstjes en voorbeelden. Hierdoor blijft het boek zelf mooi overzichtelijk.

Meer recensies van djaktief