Ben Koenig is terug!
Ben Koenig, de man die door een syndroom geen angst kent, is terug. En hoe!
Bij een schokkende dubbele moord én ontvoering in de straten van Londen vinden de rechercheurs een briefje dat hen naar vier mensen leidt. Drie van de mensen op de lijst zijn dood. De vierde is Ben Koenig.
Koenig heeft geen idee waarom zijn naam op de lijst staat. Dan realiseert hij zich dat hij de vrouw die de moorden heeft gepleegd, kent. Ze bewaakt een geheim dat Amerika ten val zou kunnen brengen en voor de veiligheid van het land is ze al jaren ondergedoken tot nu. Dat ze nu, na jaren onderduiken, weer boven water komt, kan maar een ding betekenen: er dreigt gevaar.
Ben Koenig moet de vrouw nu vinden voordat het te laat is…
Ben Koenig is de betere versie van Jack Reacher geworden. Althans, de Jack Reacher van de laatste boeken in ieder geval. Want de Reacher uit de begin periode was net als Koenig. Scherp, veel humor en hij weet zich al vechtend uit iedere situatie te redden. En in dit verhaal gebeurt dat net zo spectaculair als in een James Bond film.
Misschien is het allemaal net over de top, maar dat past in een verhaal als deze. Dit zijn geen boeken waar je al te zwaar aan het waarheidsgehalte moet tillen. Hier moet je je laten meenemen in de flow van het verhaal en gewoon genieten. En dat is wat ik heb gedaan!
Dit is een goede actiethriller vol vaart en spanning. De hoofdstukken zijn kort en gebeurtenissen volgen elkaar in hoog tempo op. Riemen vast en gaan!
Ik hou van dit soort boeken. Van mij mag een volgend deel dan ook snel verschijnen.
Ben Koenig moet de vrouw nu vinden voordat het te laat is…