Weer heerlijk genieten!

Elena 25 mei 2025
Oh, wat heb ik weer van deze parel van @iris_schrijft genoten. Als je een enemies-to-lovers schrijft, ben je bij mij sowieso altijd aan het goede adres, maar deze komt hoog in het rijtje van favorieten van deze trope!

Zoals gewoonlijk is dit boek weer enorm vlot geschreven. Iris blijft een heerlijk vlotte pen hebben en weet er ook altijd een goede dosis humor uit te schudden. Ik ben echt een grote fan van haar schrijfstijl. Je vliegt heel snel door het boek heen. Ik zat er vanaf de eerste pagina er meteen lekker in.

Het boek heeft hoofdstukken met een wisselend perspectief van Lotte en Noud. Soms gaan de hoofdstukken ook verder waar de vorige is geƫindigd, dus kon je ook de gedachten van de ander tijdens een bepaalde gebeurtenis lezen. Dit was zeker een pluspunt, want het hielp om zowel Lotte als Noud beter te leren kennen.

Lotte en Noud hebben allebei het nodige meegemaakt. Hun situatie heeft er voor beide voor gezorgd dat ze op een andere manier naar de liefde kijken en daardoor liggen ze zo nu en dan flink meer elkaar in de clinch. Maar ze leren allebei op hun eigen manier hoe ze ermee om kunnen gaan en dat er ook een tussenweg is. Lotte en Noud maken allebei een fijne karakterontwikkeling door, vooral Noud. Het feit dat Iris ook wat heftigere gebeurtenissen aan weet te stippen, maakt dit een sterk boek.

Kleine en eervolle vermelding: de oma van Noud is geweldig. Ik wil ook zo'n oma!

Ik wilde al heel lang een boek van Iris vijf sterren geven, maar ik had altijd kleine puntjes die me daarvan weerhielden, maar newsflash: DIT IS HEM HOOR!

Meer recensies van Elena