Weer even lekker in mijn cowboy era!

Elena 25 mei 2025
Ik heb weer lekker in mijn cowboy era gezeten met het lezen van Pak je lasso van Lyla Sage. Na het lezen van de eerste twee delen in deze serie kon ik echt niet wachten op dit boek en het heeft me zeker niet teleurgesteld! Ik ben weer een favoriet rijker!

In elk boek staat een koppel centraal en in dit deel zijn dat Gus en Teddy. Je maakte al goed kennis met ze in de eerdere boeken. Hun gedrag naar elkaar toe zorgde al voor veel vuurwerk en hilarische situaties. Teddy is echt mijn favoriete personage uit deze serie en dat is ze na dit deel nog steeds. Die vrouw heeft goede humor die ik wel kan waarderen! Zet daar de grumpy Gus naast en je verveelt je totaal niet.

Toch was ik ook wel benieuwd of Lyla ook de serieuze kant van beide personages tot zijn recht kon laten komen. En dat is wat mij betreft heel goed gelukt! Achter de luidruchtige en grappige Teddy zit ook een zorgzame kant en ze heeft ook zo haar onzekerheden in het leven. En de grumpy Gus is toch iets minder grumpy als je de juiste persoon er tegenover zet.

Ook dit boek las weer als een trein. Ik ben echt fan van de vlotte schrijfstijl van Lyla. Elk hoofdstuk had een wisselend perspectief tussen Teddy en Gus. Dit versterkt het boek heel goed, want je wordt echt meegenomen in de reis naar de realisatie dat Gus en Teddy beter bij elkaar pastte dan ze zelf hadden gedacht.

Ik kijk erg uit naar het volgende deel, want Lyla heeft ons wel met een cliffhangertje achter gelaten zeg!

Meer recensies van Elena