Favoriete deel in de serie!
En toen was het alweer tijd om het laatste deel in de Lessen in de liefde serie van Jade Vening te lezen. Boaz is altijd al mijn favoriete personage geweest in de eerdere delen, dus ik keek er enorm naar uit om hem beter te leren kennen. En dat is zeker gelukt!
Volgens mij is dit de eerste m/m romance die ik gelezen heb en dat smaakt zeker naar meer. Boaz en Levi zijn om op te vreten samen en dan heb ik het nog niet eens over deze twee heren en hun interacties met Oscar en Doris. Ja, stop er twee schattige kinderen bij en je hebt me. Ik heb zovaak met een glimlach op mijn gezicht zitten lezen. En af en toe een klein traantje die weggepinkt moest worden.
Ik wilde Boaz graag wat beter leren kennen en dat is zeker gelukt. Net zoals de hoofdpersonages in de andere delen, heeft Boaz ook zijn struggles waarmee hij om moet gaan. Zijn slechte relatie met zijn ouders, maar ook geldzorgen. Alles heeft evenveel aandacht gekregen en maakte dus ook dat je Boaz alleen nog maar beter leerde kennen en meer in je hart kon sluiten.
De schrijfstijl van Jade is en blijft gewoon heel fijn. De hoofdstukken zijn precies lang genoeg en het is weer enorm vlot geschreven. En ook weer met een vleugje 'Jade' humor tussendoor. Ik vind het altijd erg leuk als je de persoonlijkheid van een auteur in het boek terugziet.
Boaz stond al op mijn favoriete personages ever lijstje, maar hij komt nu ook samen met Levi om mijn favoriete koppel lijstje. En De eeuwige twijfelaar is officieel een nieuwe favoriet geworden! Ik hoop al dit voor mij een last best zou worden, en dat was het zeker.