Weer genieten!

Elena 10 augustus 2025
Katherine Center had mijn hart gestolen met haar originele en vlotte schrijfstijl bij het lezen van De Bodyguard, dus ik was heel blij dat er al vrij snel een ander boek van haar ook in het Nederlands zou komen. The Love Haters viel dan ook zeker niet tegen!

Het karakter Katie was een hele fijne om in het verhaal te hebben. Vooral haar karakterontwikkeling is enorm on point. Heel veel jonge vrouwen zullen zich ook wel in haar herkennen. Hutch bleef hier en daar wat aan de vlakke kant in emotie vond ik. Ik heb ook geregeld goed kunnen lachen met de interacties met Cole en Rue. Er was eigenlijk geen een personage die niet leuk was en ze voegden ook allemaal wat op hun eigen manier toe aan het verhaal.

Zoals ik al eerder gezegd heb, de schrijfstijl van Katherine is echt uniek in mijn ogen. Naast dat ook dit boek weer enorm vlot is geschreven, zijn ook de stukken die echt aan de lezer gericht zijn en dus wat van de huidige vertelvorm afwijken ook weer aanwezig. Ik vind dat persoonlijk zo leuk! Dan lijkt het net alsof de hoofdpersoon rechtstreeks tegen jou als lezer praat. Dit was in De Bodyguard ook al zo.

Dit boek gaf je ook een heel mooi kijkje in de wereld van het reddingszwemmen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik wist er niet veel vanaf. Nu dus wel. En geloof me, die ga je nog meer als helden zien na dit boek!

Dit boek geeft ook diverse mooie boodschappen mee, die vooral in de epiloog nog eens mooi samengevat worden.

Toch waren een paar kleine dingen die naar mijn mening niet helemaal goed uitgewerkt waren en wat meer context nodig hadden. Hierdoor kan ik hem helaas geen vijf sterren geven, maar ik heb er zeker onwijs van genoten!

Meer recensies van Elena

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.