Wauw wauw wauw!

Elena 03 januari 2026
Een van mijn doelen van 2026 is het gaan lezen van thrillers, een genre die ik normaal nooit lees. Ik dacht het jaar daar maar gelijk mee te beginnen met een boek van Freida McFadden en.... WAAROM HEB IK DIT NIET EERDER GEDAAN!?

Wat was dit een gaaf boek zeg! Vanaf pagina 1 wordt je al meegesleurd in het verhaal. De toon wordt al snel gezet en je wilt al snel weten hoe het allemaal in elkaar zit. Dit boek had ook wel een goede plottwist. Ergens zie je hem misschien wel aankomen, maar dit deed psychologische thriller wel eer aan. En het personage waarom dit ging, vind ik dan ook ijzersterk.

Wat voor mij een grote verrassing was, is de schrijfstijl van dit boek. Die was heel erg vlot! Het boek las weg als een trein en ik vond dat het geen moment inklapte. Ik las het boek dan ook in twee dagen uit. Ik kon niet meer stoppen met lezen. En dat is puur omdat de auteur vanaf het begin de spanning er al in wist te brengem en je echt graag wilde weten hoe het zou aflopen.

Ik ga niet heel veel worden meer vuilmaken aan dit boek, want hij is mega populair en bijna iedereen heeft hem al gelezen. Maar ik denk dat je aan mijn enthousiasme wel kan zien dat mijn eerste stap in de thriller wereld een succes was en erg naar meer smaakt!

Meer recensies van Elena