Leuk interactief prentenboek waarin jij de hoofdpersoon bent!

Oei, er staat een geheimzinnig pakket dat bezorgd moet worden... Dit boek is op zoek naar een echte held die daarbij wil helpen. Zet jij je fantasie en kwaliteiten in om de doos te bezorgen? ⁣

Mening: Prentenboeken waar je als lezer aan het werk gezet wordt, vind ik altijd extra leuk. Het helpt jonge kinderen om hun aandacht bij het verhaal te houden én je voorleesmoment wordt een stuk dynamischer. Nou, dan zit je bij dit boek helemaal goed! ⁣

Het is een groot, interactief prentenboek vol leuke opdrachten voor de lezers. Jij wordt de hoofdpersoon in dit verhaal op rijm en door keuzes te maken en je fantasie te gebruiken vorm je zelf het verhaal. Een leuke bijkomstigheid daarvan is natuurlijk dat je het verhaal heel vaak kan lezen en geen enkele keer hetzelfde hoeft te zijn! ⁣

Toch is dit niet alleen een leuk verhaal om te lezen, het daagt je ook uit om: te denken in oplossingen; samen te werken; door te zetten als het moeilijk wordt; je talenten te gebruiken en hulp te vragen. Allemaal hele belangrijke vaardigheden die je nodig hebt bij het oplossen van problemen. ⁣

De kleurrijke, paginavullende illustraties staan bomvol met leuke en grappige details. Zowel de tekst als deze details in de illustraties lokken het gebruik van fantasie volop uit. Een mooi geheel dus! ⁣

Fun fact: Op de allerlaatste bladzijde krijg je nog een zoekopdracht, waardoor je dit boek gegarandeerd nog een keer voor moet lezen én jullie de illustraties super goed gaan bekijken! ⁣

Meer recensies van Elise (Kinderboekenhoekje)