Gek makend goed

EllenBdE 19 oktober 2023
Dit boek is verschrikkelijk… op een ongeloofelijk goede manier. Het is namelijk zo verschrikkelijk goed, spannend, kortom een sappige huiselijke suspense met adembenemende wendingen van duistere familiegeheimen die opnieuw aantonen dat geheimen nooit geheim blijven. Auteur Nelle Lamarr weeft een slim en gestoord labyrint van bedrog, manipulatie en slechte familiegeheimen in een verhaal over wraak en obsessie waaruit blijkt dat het perfecte huwelijk vaak een perfecte fatamorgana is.

De familie Merritt bestaat uit Natalie en Matt met de kinderen, Paige en Will en hun hond Bear. Ze zijn rijk en de ouders zien er natuurlijk fantastisch uit. Het gezin had nog een dochter, Anabel, zij  stierf twee jaar eerder aan een mysterieus ongeluk waardoor Natalie een inzinking kreeg. Anabel was de favoriet van de moeder.

Het verhaal speelt zich af in Los Angeles, de familie Merrit is op het vliegveld om Tanya, hun nieuwe buitenlandse uitwisselingsstudent, op te halen. Ze is lang en blond, ziet eruit als een supermodel en lijkt op Anabel. Is Natalie op zoek naar een vervangende dochter? Terwijl ze zich settelen, krijgen Natalie en Tanya een band maar voor Paige en Will wordt ze een nachtmerrie die ze willen doorgronden. Door middel van een verborgen camera en doorspitting van haar slaapkamer komen de 2 speurneuzen heel wat te weten, maar zonder het te beseffen komt er een ook een groter geheim aan het licht.

Tanya is de devil herself en een oscarwaardige actrice. Met haar guitige maar sluwe karakter windt ze de meeste mensen zo om haar vinger, maar hoe meer ze draait hoe moeilijker ze het heeft om in haar rol te blijven.

Duivels, heerlijk en boosaardig plezier!  Een huiveringwekkende blik achter de façade van het perfecte gezin. Ik heb genoten van het e-book. Er gaat al snel een lichtje braden over wat er gaande is maar dan komt er even een kink in de kabel die je op een dwaalspoor zou kunnen zetten. En het einde … Ik dacht bij de epiloog even van Huggg zoveel spanning en dit is het dan ineens … Maar de laatste pagina’s zijn een BOM Kortom een verhaal waarin je start maar niet zomaar stopt.

Ik las dit boek in 1 dag uit en ik liet er een paar uur slaap voor maar het was het me meer dan waart.

De uitgeverij vermede Voor de liefhebbers van De Hulp en dat is geen leugen. Las jij de De Hulp al? Dan zal deze jou zeker even veel kunnen bekoren.

Meer recensies van EllenBdE